دوستان ممنون میشم منو یه راهنمایی بکنین .
من قدرت میخوام قبول شم و چون مغناطیسم خیلی داغونه میخوام این درس رو سفید بزارم و در عوض انرژیم رو بزارم رو سایر درسها از جمله زبان که بتونه بهم کمک کنه
واسه همین کتاب 504 رو تقریبا تا نصفه خونده بودم که یکی از دوستان گفت تو کنکور 93 تقریبا سوالی از 504 نیومده . رفتم بررسی کردم دیدم درست گفته به من تعداد لغت هایی که از 504 اومده خیلی کم بوده .
دوستانی که حداقل یه بار کنکور دادن و روی درس زبان سرمایه گذاری کردن لطف کنن راهنمایی کنین چه منبعی خوبه که من برم اونو بخونم .
در مورد گرامر زبان هم منبع میخواستم ولی لطفا بهم اینو نگین که هر منبعی خوبه ، به چیز درست حسابی معرفی کنین .
من میخوام نزدبک 40 بزنم این درسو .پایه زبانمم متوسطه
اینکه چون جواب هیچ کدوم از تستها از ۵۰۴ نبوده پس نخونیم اشتباهه. ۵۰۴ و Essential Words for the TOEFL لغتهاشون خیلی مهمه، اگه مثلا جواب هیچکدوم از تستها از تو اینا نباشه بازم همینکه لغتهای اینا رو بدونی خیلی وقتها میتونی گزینههای غلط رو حذف کنی. من خودم امسال معنی گزینهی درستِ ۳تا از تستهای لغتی که درست زدم رو نمیدونستم ولی چون میدونستم اون ۳تا گزینه دیگه غلطن تونستم بزنمشون.
۵۰۴ لغتهاش کمی سادهتر از تافله ولی به نظرم اول تافل رو بخونی بهتره چون اون موقع که تستهای کنکور این چند سال اخیر رو میدیدم لغتهای تافل بیشتر استفاده میشد.
بعد از این ۲تا کتاب و لغتهایی که تو کنکور سالهای قبل اومده اگه بتونی 1100Word you need to know رو هم بخونی خیلی خوبه. هم امسال هم پارسال جواب چندتا تست از لغتهای ۱۱۰۰ بود.
کتابهای زبان عمومی که واسه کنکور چاپ میشن هم بیشترِ لغتهای همین کتابها رو بعلاوه لغتهای کنکور یک جا جمع کردن.
واسه حفظ کردن لغت اگه از یه نرمافزاری مثل JMemorize که فلش کارتهای آمادهش هم هست استفاده کنی خیلی راحتتره.
واسه ریدینگها هم بهترین کار اینه عادت کنی زیاد متن انگلیسی بخونی. (سرعت خوندن خیلی مهمه)
شاید حتی بعضی از این درسهایی که تو کنکور میاد و تو رتبه تاثیر داره بعدا اصلا بدردت نخوره ولی واسه زبان اگه حتی بعد از اینکه امسال خوندیش و نتونستی اون درصدی که میخوای بزنی بازم ضرر نکردی. اگه قصد ادامه تحصیل مخصوصا تو خارج رو داری که واجبه از همین الان شروع کنی.
پستهای این تاپیک رو هم بخونید خیلی خوبه
من پارسال %۶۰ زدم امسال احتمالا ۵۵% بشه. اونایی که بالای ۷۰ ۸۰% میزنن معمولا از وقت ریاضی یا مدار براش میذارن، ولی من چون میخواستم این ۲تا رو هم بزنم به همین درصدم راضیم