...
کربلایی،تو هم؟!! این دانیال حالا بچه اس یه چیزی میگه،شما دیگه چرا؟! بده نظم برقرار میکنم؟!!
بعد من ترس دارم؟ پسر به این خوبی،بی آزار،مهربون و اینا،ترس داره؟
بعد یه چیز مهمی : این موضوع تاکید من روی این موضوع بحث قدیمی بودن و اینا نیست ها! همونطور که توی این پست میبینید،من موقعی که هنوز خیلی تازه وارد بودم هم به خانم رضایی (الهام رضایی) تذکر میدادم بابت این موضوع!!! اون موقع فکر کنم ۲۰ تا پست بیشتر نزده بودم...
به تمام کسانی که تازه وارد رشته ما میشن توصیه میکنم صفحه های اول این تاپیک رو بخونن.ببینین ما چه وضعی داشتیم،بعد چجوری به خودمون امید میدادیم...
۱.خواهش میکنم همون "امیر" یا "دراگو" یا هرچیزی که راحت هستید بگید لطفا،این القاب "جناب" و "آقا" و ... رو نتونستم هیچ وقت هضم کنم.حتی توی همین تالار،توی همین تاپیک،یه دوستی داشتیم به اسم "زکریا" که دوست داشت منو "جواد" صدا بزنه!!! من هم با این موضوع مشکلی نداشتم.فکر کنم کربلایی خوب بشناستش!!.
۲.نه بابا اینا شوخی میکنن،جدی نگیری یه وقت! اصلا مگه آدم چاق میتونه مهربون نباشه؟؟!!
۳.کار خاصی نکردم فقط : اون اولا به کسایی که کپی پیست میکردن گیر میدادم،به کسایی که عنوان درست انتخاب نمیکنن ایراد میگیرم،به کسایی که پروژه و مقاله و تحقیق آماده میخوان غر میزنم،به کسایی که نقل قول چندگانه نمیزنن تذکر میدم و الی ماشاالله!!! خداییش آدم بداخلاقیم؟!