ولی اینو بگم که شما درست میگید که سایت باید از یک جایی پولشو در بیاره ولی من خودم مخالف رو زدم چون تبلیغات اعصابمو خرد میکنه.(گرچه نظرم هیچ تاثیری نداشت ولی خوب بود واسه اعضا یک توضیح می دادند.
ولی اینو بگم که شما درست میگید که سایت باید از یک جایی پولشو در بیاره ولی من خودم مخالف رو زدم چون تبلیغات اعصابمو خرد میکنه.(گرچه نظرم هیچ تاثیری نداشت ولی خوب بود واسه اعضا یک توضیح می دادند.
پروژه به یه مشکل کوچولو خورده،دارم با ISP مذاکره میکنم!!شب 4شنبه سوری تا 10 شب دانشگاه بودیم پیش استاد! فکرشو بکنید توی اون هیاهوی کوچه ها و خیابونا من داشتم راجع به امنیت توی یه شهر الکترونیک به چالش کشیده می شدم.....به هر حال فعلا یه مدتی راحتیم ....
خوب اول از همه جناب دراگو می خواستم ببینم پروژه تونو به کجا رسوندید؟
دوم هم راجع به بحث هایی که در ارتباط با تبلیغات مطرح شد منم نظرمو بگم:
سایت مگه چه خدماتی داره به ما ارائه می کنه که شما نگران منبع درآمدشید؟ جز اینه که داره توسط خود بچه ها اداره میشه؟ اگه به اینا می گید خدمات خودم حاضرم یه سایت راه بندازم شما هم بیاید تو تنجمنش با هم بحث کنید.اگه چه میدونم برای اعضا دوره ای چیزی اکانت دانلودی .... اونوقت میشد گفت که تبلیغ.
البته همینجوریشم خیلی سطحیه که بگیم سایت درآمدشو از کجا درمیاره...اگه داده کاوی را ادامه میدادیم بیشتر مشخص میشد که چه اطلاعات ارزشمندیه این بانک اطلاعات مهندسین ایران با همه ی مشخصات و افکارشون.مگه توییتر از کجا درآمد زایی داره ؟ از تبلیغ؟ ابدا.اونا اطلاعاتشونو به بزرگترین تولید کننده های دنیا می فروشن تا اون شرکت ها با تبدیل اون داده خها به اطلاعات بدرد بخورشون ازونا استفاده کنن.مثلا شرکت های تولید لباس با بررسی عقاید و نظرات مردم آسیا میفهمه که رنگ مورد علاقه ی اونا چیه و هزاران استفاده ی دیگه.
سوگماد پیشواز رفتیا! عجب استقبالی!پیشاپیش سال نوِ همتون مبارک دوستان!
براتون آرزوی بهترین ها رو دارم.........
چه هم دانشگاهی های سرخوشی! نه به یونی شما نه به یونی ما!چقدر متنفرم از دانشجوهایی که هیچی بارشون نیست و الکی اومدند رشته آی تی و کلاسارو به بهونه عید میپیچونند و منکه علاقه به رفتن کلاس دارم بخاطر به حد نساب نرسیدن کلاس باید برگردم بیام خونه.
جهان سومی یعنی همین
بازم به شما و چندتا از دوستان دیگه که حواسشون به تولدا هستراستی امروز تولد ماندانا خانوم هستااااااا
این گل از طرف بچه های تالار (بزور ازشون پول گرفتم )
راستی امروز تولد ماندانا خانوم هستااااااا
تبریک ویژه به شما ..
انشاالله هر کجا هستین شاد و موفق و تندرست باشین و کنارخانواده گرامی گرم باشین
تولد که بدون کیک نمیشه کیک هم من گذاشتم.ماندانا جان تولدت مبارک صد سال سرشار از سلامت و شادی و موفقیت همراه با خانواده ی عزیزت برات آرزومندم
.
بازم به شما و چندتا از دوستان دیگه که حواسشون به تولدا هست
HAPPY Birthday Mandana
مختص جهان سوم نیست،جهان اول هم 99 درصد همین کارو میکنن.چقدر متنفرم از دانشجوهایی که هیچی بارشون نیست و الکی اومدند رشته آی تی و کلاسارو به بهونه عید میپیچونند و منکه علاقه به رفتن کلاس دارم بخاطر به حد نساب نرسیدن کلاس باید برگردم بیام خونه.
جهان سومی یعنی همین
امیرحسین میدونستی این کارت باعث میشه خیلی آدم دوست داشتنی ای باشی؟ جدی میگم.راستی امروز تولد ماندانا خانوم هستااااااا
تبریک ویژه به شما ..
انشاالله هر کجا هستین شاد و موفق و تندرست باشین و کنارخانواده گرامی گرم باشین
مهندس ماندانا تولتون مبارک
منم به ماندانا خانوم تبریک میگم
امیرحسین میدونستی این کارت باعث میشه خیلی آدم دوست داشتنی ای باشی؟ جدی میگم.
ماندانا تولدت مبارک،این گل رو هم خوب نگهداری کن کلی پولشو دادیم،من گفتم از این ارزونا بگیریم،اینا گفتن نه،کلی پیاده شدیم!!!
یه چیز دیگه : این رو قبلا معرفی کرده بودم،دیدم مشکل پیش اومده و نتونستی اوبونتو نصب کنی دوباره بهت میدم : http://cb.vu این سایت یه ترمینال آنلاین رایگان در اختیارت میذاره! میتونی توی این دستوراتتو بزنی.
ممنونم دوستان .
امیرخان گل رو هرچقدر خوب نگهداری کنم بلاخره پلاسیده میشه ! ( متاسفانه ) مشخصه شما هم مثه من رگه اصفهانی دارید
بازم متشکرم .
بابت اون هدیه قابل استفاده هم ممنون ( همون سایته ! خودم اسمش رو هدیه گذاشتم )
سوگماد پیشواز رفتیا! عجب استقبالی!
چه هم دانشگاهی های سرخوشی! نه به یونی شما نه به یونی ما!
مال ما که برای عید هم بهمون تمرین دادن!
این اواخرم دیگه دارن تلافی دیر شروع کردن ترمو در میارن!
اصلا نمیذارن یه روز استراحت کنیم
بازم به شما و چندتا از دوستان دیگه که حواسشون به تولدا هست
HAPPY Birthday Mandana
psychic گفت:سلام به همه دوستان عزیز
اولین خبر هم اینکه بعد از یک غیبت تقریبا دو ساله دوباره در خدمتتون هستم در کنار دو مدیر عزیز دیگه زکریا (کربلایی) و امیر حسین عزیز(dzzv_13) هرچند عذر موجهی ندارم ولی امید وارم این غیبت رو دوستان ببخشایند
با سپاس و احترام
مدیران تالار IT باشگاه مهندسان
غیر انتفاعی تهرانکجا میخونی مهندس؟ البته اگه سکرت نیست و مایلی اعلام کنی.
من اصلا با نظرتون موافق نیستم!! اتفاقا برعکس لا اقل تو کلاس ما... مخصوصا آقایونی که از برنامه نویسی و... خیلی بارشونه اصرار به تعطیلی کلاس داشتن.چون یاد دارن براشون مهم نیس!! امثال من که دوست داشتیم چند جلسه بیشتر بیایم که یاد بگیریم هم مجبور شدیم نریم .... در ضمن قرار نیس هرکی وارد رشته ای میشه همه چی رو از قبل یاد داشته باشه میاد که یاد بگیره!!چقدر متنفرم از دانشجوهایی که هیچی بارشون نیست و الکی اومدند رشته آی تی و کلاسارو به بهونه عید میپیچونند و منکه علاقه به رفتن کلاس دارم بخاطر به حد نساب نرسیدن کلاس باید برگردم بیام خونه.
جهان سومی یعنی همین
واله تو کلاسای ما که همه یا دیپلم تجربی بودند یا انسانی و .... خدا پدره علمی کاربردیو بیامرزه که راهو باز گذاشته واسه هر رشته غیر مرتبطی که وارد هر رشته ای که میخواد بشه . ترم 2 که چند تا از دوستامون از آی تی تغییر دادند به گرافیک. دیگه ببین چه وضعیه.من اصلا با نظرتون موافق نیستم!! اتفاقا برعکس لا اقل تو کلاس ما... مخصوصا آقایونی که از برنامه نویسی و... خیلی بارشونه اصرار به تعطیلی کلاس داشتن.چون یاد دارن براشون مهم نیس!! امثال من که دوست داشتیم چند جلسه بیشتر بیایم که یاد بگیریم هم مجبور شدیم نریم .... در ضمن قرار نیس هرکی وارد رشته ای میشه همه چی رو از قبل یاد داشته باشه میاد که یاد بگیره!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | ||
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | ||
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |