دوستان ممنون میشم در مورد دروس استعداد و آنزیم توضیح بدن
یه پیشنهاد هم دارم
از کسایی که پارسال دکتری قبول شدن بپرسیم: آخرین رتبه ایی که تو دانشگاشون دعوت به مصاحبه شد چند بوده؟ بعد جوابا رو اینجا بنویسیم بقیه هم استفاده کنن.
دانشگاه شیراز شنیدم که تا 90 دعوت شده به مصاحبهبچه ها چرا همکاری نمی کنین!!!!!!!!!!!
کسایی هم که توی این یکی دوساله دکتری قبول شدن. می تونن کمک کنن .
سلام دوستان. راجع به نحوه ی انتخاب رشته کسی می تونه توضیح بده این که ترتیب انتخاب دانشگاهها تاثیری رو امتیاز و قبولی داره یا نه؟
اگر کسی شبانه قبول بشه دیگه حق شرکت در ازمون دکتری 95 رو نداره؟ پردیس چی؟
شریف شبانه بر نمی داره منم ندیدم. تربیت مدرس شبانه داره.تو دفترچه شریف شبانه زده یا نه؟ من ندیدم بگیره.
اینی که تو دفترچه نوشته یعنی چی؟
-4 نظر به اينكه پذيرش نهايي براساس نمره علمي، نمره سوابق علمي و پژوهشي و نتيجه بررس ي صلاحيت هاي عمومي
صورت مي گيرد، لذا آن دسته از داوطلباني كه مجاز به انتخاب رشته شده اند و پس از انتخاب رشته براي بررسي سوابق
علمي و پژوهشي در كدرشته محل يا رشته محل هاي مربوط معرفي مي گردند ، لازم است براي انجام بررسي
250 (دويست و پنجاه هزار) ريال از طريق پرداخت الكترونيك در سايت / صلاحيت هاي عمومي، نسبت به واريز مبلغ 000
سازمان عمل نموده و سپس نسبت به تكميل فرم مشخصات بررسي صلاحيت هاي عمومي مندرج در سايت اطلاع رساني
اين سازمان اقدام و آن را از طريق سيستم اينترنتي به سازمان ارسال و كد پيگيري مربوط را دريافت نمايند. بديهي است
داوطلباني كه در اين خصوص اقدام نكنند در مرحله گزينش نهايي حذف خواهند شد.
سلام بچه ها
من هم سوال دوستمونو دارم هم برای شبانه و هم پردیس آیا ارزش دارن هزینه کنیم؟
کیا به مصاحبه دعوت شدن؟
من که نفهمیدم این هزینه هایی که نوشتن باید کجا و کدوم حساب پرداخت بشه!
کسی هست توضیح بده؟ این 25 تومن و همین طور 21 تومن و خورده ای که سایت سازمان سنجش نوشته چی هست؟ یه جا هم نوشته بود هر دانشگاهی مبلغ خودشو داره واسه مصاحبه! این جدا از اون 25 تومن هست؟
این 25 تومن همون 21 تومنه از قرار که تو دو جای مختلف دو چیز متفاوت نوشتن هم مبلغ هم تاریخوپولیه که سازمان سنجش میگیره تا صلاحیت عمومی داوطلب رو بررسی کنه! چیز خاصی نیست همه تأیید میشن! فقط اگه میخوای به مصاحبه ها بری باید از این لینک که داخل خود کارنامه هم هست وارد بشی بعد عین موقع ثبت نام از منوی کناری کارت اعتباری بخری و فرم پر کنی. من واریز نکردم احتمالا همون 21 تومن درسته.
بعد هر دانشگاهی که دعوت به مصاحبه شدی سایتش رو حتما چک کن که ببینی تاریخ و ساعت مصاحبه کی هست.. هر دانشگاهی هم که بخوای برای مصاحبه بری باید یه پولی جدا به حسابشون واریز کنی که تو سایت خودشون میزنن هم مبلغ هم مدارک مورد نیاز رو..
جداس دیگه دو کد رشته ی متفاوتممنون از جوابتون. اگه یه جایی هم شبانه دعوت شده باشیم هم روزانه باید همون یه هزینه که زدن پرداخت کنیم یا شبانه و روزانه جدا حساب میشه؟