سلام.منم دانشجوی مکانیک-مهندسی تاسیسات حرارتی وبرودتی هستم.وقتی دیدم شما در رشته ی مکانیک در حال تحصیل والبته فعالیت کاری هستید بسیار خوشحال شدم که اگه بشه باهاتون مشورت کنم..من دختر هستم وخیلیها به من گفته اند برای ارشد بهتر است رشته های مثله مدیریت وصنایع را ادامه دهم ولی من از ابتدا با علاقه وارد رشته ی مکانیک شدم ولی مطمئنا تنها علاقه کافی نیست.به همین خاطر در این مدت به رشته هایی مانند مدیریتmbaوبیومکانیک(مهندسی پزشکی)نیز فک کرده ام .هرچند قبلا به رشته ی تبدیل انرژی برای ارشد متمایل بودم.خواستم از تجربیات شما هم در زمینه ی ادامه تحصیل وهم شرایط شغلی آینده کمک بگیرم.به نظر شما برای یک دختر رشته ی مهندسی مکانیک تاچه اندازه میتواند رشته ی مناسبی باشد؟!میخواهم برای ادامه تحصیل وداشتن شغل مناسب آینده از الان پیگیر بوده وبهترین ومناسبترین انتخاب را داشته باشم.اکثر مراکز بزر گ صنعتی که آزمون استخدامی دارند را سرچ که کرده ام اصلا برای رشته ی مکانیک پذیرش دختر ندارند...وکلا تمام اتفاقات باعث شده است با وجود علاقه ی زیاد به رشته ی مکانیک مدتی است برای درس خواندن بسیار سرد شده ام ودچار سردرگمی شدید...نمیدانم راه درست چیست..باتشکر فراوان از راهنماییتون..
خوب باید خدمتتون بگم ک منم با علاقه ی زیاد وارد این رشته شدم. بعد از لیسانس با اینکه همه و مخصوصا اساتیدم میگفتن ک باید حتما ادامه بدم با میل خودم وارد بازار کارشدم.من سال 86 لیسانس گرفتم و بازم اون موقع حدود 7ماه گشتم تا اون کاری ک میخواستم را توی صنعت پیدا کردم.هرچند الان اینکار بعد 5سال راضیم نمیکنه اما فعلا تنها گزینه ی انتخابیم هست.
توی این مدت ک کار میکردم ارشد هم قبول شدم اما گرایشم طراحی کاربردی بود و هرچقدر باخودم کلنجار رفتم نتونستم برم
امسال بااین وضعیتی ک متاسفانه برای خانمها توی بازار کار بالاخص برای رشته های فنی بوجود اومده تصمیم گرفتم ارشد MBA بخونم.هرچند من عاشق مکانیک و همینطور هوافضا بوده و هستم اما دید منطقی این بود ک برم سراغ رشته های مدیریتی یا صنایعی. حتما میدونین ک بچه های مکانیک توی این دوتارشته برای ادامه تحصیل فوق العاده موفق هستند.
حتی ی دوره ای هم شروع کردم ب جمع آوری منابع مدیریت و صنایع اما دیدم نمیتونم وارد رشته هایی بشم ک فقط بخاطر شرایط کاری انتخابشون میکنم.
واسه همین دیگه ی تصمیم قطعی گرفتم و مکانیک راادامه دادم.
من حتما برای آینده توی یکی از گرایشهای مدیریت یا به صورت آکادمیک یا دوره ای مطالعه خواهم داشت چون هدفم اینه ک کارخونه و یا شرکت خودم را داشته باشم ک قطعا بجز دانش فنی نیازمند دانش مدیریتی هم میشم.
حرف آخر این که من وقتی دیدم شرایط مطابق اون چیزی ک من میخوام نیست تصمیم دارم اونطوریش بکنم ک خودم میخوام.شک نکن توی مکانیک اگه یکم زرنگ باشی براحتی میتونی موفق ترین باشی و حتما لازم نیست استخدام ی جای دولتی بشی هرچند ک ی تضمین هست اما میتونی واسه خودت باشی.
فقط باید اراده کنی.
اگه روحیه جنگندگی نداری یا فقط ی شغل آروم و بی درسر میخوای بهتره مدیریت یا صنایع را انتخاب کنی دوست گلم