amiri13
عضو جدید
آقا 139 هیچ مشکلی نداره.بیخودی اعتراض نسند139 3 زذم اون 2تا رو نزدم
کتاب راهیان بخش pde ی سوال تو متن هس برا کنکور 86 هس فک کنم.هر کدوم از تغییر متغیر ها رو بدی 2تا باقی مانده چون هم جنس هستن باز میشه مساله رو ل کرد.
آقا 139 هیچ مشکلی نداره.بیخودی اعتراض نسند139 3 زذم اون 2تا رو نزدم
بچه ها نسبت به حرارت اعتراضی ندارید؟
آقا 139 هیچ مشکلی نداره.بیخودی اعتراض نسند
کتاب راهیان بخش pde ی سوال تو متن هس برا کنکور 86 هس فک کنم.هر کدوم از تغییر متغیر ها رو بدی 2تا باقی مانده چون هم جنس هستن باز میشه مساله رو ل کرد.
میانگین درصد من 2 درصد اومد پایین اونم بخاطر ریاضی.بابا حال سوال 139 هیچ 145و133 ک حتما غلط حل کرده ما از کجا باید میفهمیدیم 100 میگرفتیم آخهههههههههههههه
بچه ها یه نظر میدین در مورد رتبم خواهشا .حرارت :62 .ترمو: 53 . سیالات :31. کنترل :35 . جرم: 48 .راکتور با احتساب این دو غلط (130و 119) 62 . ریاضی: 46 .به نظرت چند میشه حدودی رتبم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این چه وضعشه عاخه ؟؟؟
مگه همونی که سوالو طرح می کنه نباید کلیدشو هم بده یعنی چی "کلید اولیه غیر قابل استناد است پس از دریافت نظرات داوطلبان و صاحب نظران کلید نهایی سوالات تهیه می شود"
اگه غیرقابل استناد پس اصن چرا گذاشتین!
یعنی جواب صحیح ممکنه با نظر بقیه عوض بشه یعنی خود طراحان غیرمحترم که برای یک میلیون نفر سوال طرح می کنن خودشون یه بار سوال خودشونو حل نکردن ببینن جوابش چی میشه
این چه جور آزمونیه دیگه
بعدن هی به ما میگن فرار نکنین(فرار مغزها)
کدوم سوالا به نظرتون؟2 تاش غلظه
کدوم سوالا به نظرتون؟
سوال گره به گره که پارسه حلشم کرده و مبدل
من که خوشبین نیستم..راستی ای کارنامه ها که گذاشتید واسه سال 92 بوده؟تا چندا سوالامکان داره سازمن سنجش کلیدو عوض کنه؟خداکنه همینجور که شما میگید بر اساس 90بایدتخمین زد باشه
والا چندتاشو نمیدونم ولی اینجور که بچه های ما میگفتن وقتی کارنامه اومده بوده درصدا بالاتر رفته بووده حتی یکیشون تو حرارت میگفتش ک حساب کرده بوده با کلید سنجش منفی شده بوده ولی تو کارنامه 20 و خورده ای اومده بودهمن که خوشبین نیستم..راستی ای کارنامه ها که گذاشتید واسه سال 92 بوده؟تا چندا سوالامکان داره سازمن سنجش کلیدو عوض کنه؟
امیدوارم که رتبت بهتر بشه.به صنعتی اصفهان و خود اصفهان فکر کن میتونی گرایش خیلی خوب اصفهان قبول شی
میدونی من امسال داشتم میرفتم برا زیر 100
ولی واقعا نامردی بود سوالا
سینتیک از بهم بستن راکتورا 5تا سوال بود!واقع مسخره اس خب
الانم موندم یهو با 400 اینا چیکارکنم
گرایش برام مهمه
دوس ندارم بهر قیمتی تهران باشم
بچه ها سنجش دیگه کلید مثلا نهایی رو نمیده؟به نظر من که کنکورو نباید با سالای قبل مقایسه کرد چون واقعا اونچنان مشخص نیست که نزدیک کدوم سال.راستی من تستای سالای پیشو میزدم خیلی جاها سنجش واضح جواب غلط داده اما تصحیح نکرده
آره خداوکیییییییییلی راکتورشم همچین جالب نبود هرسال راکتور میشد کیسه بوکس بچه ها انقد که آسون بودو اصن لازم نبود راکتور بخونی یکی از بچه های ما که پارسال 400شده بود بمن گفته بود فقط فصل 3و7روکه زیاد ازش سوال میدنو بخونم خودشم همینارو خونده بود80 زده بود حالاخوبه من بهم بستن راکتورارو خوندم وگرنه الان هیچی دیگه!
فقط مای بدبخت قربانی شدیم واسه سال بعدیا که بفهمن سبک کنکور عوض شده
اقااااااااااااااااااا سوال 35 حرارتو اشتباه ج داده...چرا همچین جوابی داده؟
سنجش گزینه 3 زده نمیفمم رو چه حسابیمگه جوابی برا سوالش هس؟!مگه غلط نیس؟
سنجش گزینه 3 زده نمیفمم رو چه حسابی