سلام. خواهش می کنم دوست عزیز
به هر دو صورت تستی و مکالمه ای برگزار شد(بیشتر مکالمه). زیاد هم سخت نمی گیرن و راحت میوفتی level های بالا، ولی چه فایده، داری کی رو گول می زنی!؟ کسانی هم بودن که مستقیم بدون تعیین سطح رفتن Level یک. از جمله خود من. من خوب میشنوم و خوب هم می تونم بخونم ولی تو مکالمه مشکل دارم. چون زبان رو به صورن اکادمیک و شرکت تو کلاس ها آموزش ندیده بودم و کسی رو نداشتم که بتونم باهاش انگلیسی صحبت کنم. تصمیم گرفتم برم از پایه شروع کنم. گرچه اوایل آدم احساس می کنه سطحش پایینه ولی می بینی نکات خیلی ریزی داره. کسانی هم بودن مثلا افتاده بودن سطح 7، خودشون اومدن سطح 6 یا 5. اینا رو گفتم که خودت سطحت رو تعیین کنی. نکته: همه سطح ها اینجا برگزار نمیشه و بعضی وقتا مجبوری بری سطح پایین تر بشینی.
دوست من افتاد سطح 12(اگه اشتباه نکنم به ازای هر کتاب 4 سطح میشه یعنی کلا 16 تا) و گفتن تو دیگه لازم نیست بیای کلاس. این دوستم تهران زبان سرا میرفته و... استادای اینجا Native نیستن(یعنی انگلیسی زبان دومش هست نه اول) که واسه همین از یه سطحی بالاتر دیگه نمی تونن به اون صورت کارا باشن.
اگه مدرکی داری از زبان سرا و یا مدرک تافل و... داری، دیگه اصلا نیازی نیست که تو این کلاس ها شرکت کنی. می دونی واسه چی این دوره برگزار میشه؟ چون هر سمتی که ایشالا در آینده به شما بدن، یه حداقل سطح زبان رو می طلبه. عملا این دوره و دوره هایی که تو طول 2 سال کارآموزی برگزار میشه جهت آماده سازی افراد برای دریافت پست های احتمالی هست.
در مورد اتو عرض کنم که تعداد کمی مثلا با ازا هر 20 نفر دو عدد اتو و حتی کمتر در اختیار افراد قرار میگیره. باید کل هفته رو دنبالش باشی و تو لاین صدا بزنی "آقا اتو دست کیه، آقا اتو رو بیار تحویل نمایده گروه بده"
واسه همین اگه تونستی یه اتو کوچولو موچولوی مسافرتی با خودت بیار که راحت شی.
ببخشید طولانی شد. نمی دونم چرا نمی تونم کوتاه پاسخ بدم!