من اینارو دارم فعلا
جزوات امیرکبیر کامل پرینت شده.
کتاب هیدرولیک صنعتی مدینه
هیدرولیک رضاعی
cnc لطفی
مقاومت و استاتیک و سیالات پوران پژوهش
طراحی اجزا و استاتیک مدرسان شریف
قالب های برش و روش های ماشینکاری مدرن نشر طراح
ماشینکاری و ابزار شناسی رازفر
دروس تخصصی ارشد سپاهان
من فقط زبان ریاضی استاتیک مقاومت و تخصصی ساخت رو میخونم.
انشالله موفق میشین
زیاد نگران نباشین،اما کتاب قالب پرس نشر طراح زیاد جالب نیست به نظرم،کتاب هیدرولیک مدینه هم خیلی زیاد گفته ، همون کتاب رضاعی خیلی عالیه هم حجم کمتری داره هم مناسب تره.
اگه کتاب ندارین عجله نکنین،همین هایی دارین رو شروع کنین بعدا به اون ها هم میرسین،کنکورم 16 اردیبهشت هست،وقت هست.
اما استاتیک فقط نایی پوران پژوهش رو بخونین،مقاومتم همین،پوارن نایی، طراحی اجزا فک کنم همون خوب باشه ،من خودم نخوندم زیاد چیزی نمیدونم،دوستان میگن شریعت پناهی والا حتما خوبه میگن.
Cncلطفی عالیه،
ماشینکاری رازفر خیلی خوبه،فقط باید وقت بزارین خیلی روون میشه اگه وقت بزارین بخونینش چون خیلی کامله.
سیالات و دینامیک اگه وقت ندارین،هدفتون ساخته اصلا نخونین،ریاضی و جامدات رتبتون رو خوب میکنه درصد خوبی بزنید،حتی شک دارین راجع به سوالات ساخت ، ولی چند ساله سوالات با کیفیت و استاندارد شده.
برای بعضی دروسم تو همین سایت ،تاپیک جزوات ساخت یه سری مطالب و جزوات خوب هست خواستید ببینید و دانلود کنید،میگین امیر کبیر رو دارین خوبه،اگه قالب پرس امیر کبیر دارین عالیه اون رو بخونین
راجع به کتاب ارشد سپاهان عالیه ،به موازات درسی میخونین از روی اون هم مطالعه کنین،خیلی کمک میکنه.
راجع به ریاصی هم نظرم آقاسی نخونین چون کتابش تست های سال های اخیر رو نداره، باید جلد دومشم سوالات جدید هستن رو بگیرین،دیگه این باخودتون هست،چه نظری دارین، نظر من که کتاب گاج یا مدرسان یا پوران بهتر است چون سوالات جدید رو مورد بررسی قرار داده ،باز ببینید چی بهتره،این نظر من هست.
موفق باشین